EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Egyedi igényre szabva – testre szabott kialakítások

Már portfóliónk kialakítása során az vezérelt bennünket, hogy olyan megoldásokat, termékeket és ezáltal jellemzőket vonultassunk fel ami elnyeri partnereink tetszését. Sok esetben azonban valamilyen más kialakítás, plusz funkció is igény lehet. Beszélhetünk azonban akár egy feladatra kitalált kész ún. dobozos megoldásról is, mert Ön nem akar a részletekkel „bajlódni”, azaz a megoldást igényli. Lehet szó akár kapcsolódó szoftverről, telepítésről, szerelésről, ezek mind a megoldás részét képezik.

Széleskörű rálátással (a tapasztalat és a képviselt gyártók támogatása által), valamint partnereink által megajánljuk a vevőspecifikus megoldást. Ebben „csak” a kívánt megoldás és a darabszám aránya a kérdés. A darabszám azonban sokszor nem gátló tényező. Funkciótól, terméktípustól függően lehet, hogy akár már pár darab, vagy >10 darab esetén is implementáljuk azt és leszállítjuk azt a terméket/verziót, mellyel Ön egyedi megoldást tud nyújtani a piacon.

Csillagokat nem ígérünk az égről, de azt igen, hogy kérését megvizsgáljuk és biztosítjuk, hogy nálunk több sikerrel jár mint esetleg a nagy multiknál, ahol ez csak nagy darabszám esetén és hosszú átfutási idővel lehetséges.