EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Támogatás – minden megközelítésben

A tökéletes támogatás (vagy szerviz) nyújtása minden megközelítésben fontos! Nekünk az Ön, Önnek az Ön partnere vagy cége tekintetében elengedhetetlen ennek teljesítése. Igyekszünk a kezdetektől hasznos tanácsokkal, ötletekkel szolgálni. Nálunk nem szégyen kérdezni, sőt mi valljuk, hogy nekünk is fontos megismerni az Ön feladatát/alkalmazását, ezáltal a lehető legmegfelelőbb költséghatékony megoldást nyújtva.

A szerviz persze ezen túlmenően mást is jelent. A kialakítandó rendszerhez rengeteg olyan megoldás kapcsolódik/hat, amivel az Ön szerviz-tevékenysége kevesebb, ezáltal alacsonyabb költségen tartható. Ezekhez a célokhoz kínálunk például kommunikációs elemeket, wireless eszközöket, M2M routereket, modemeket, valamint szoftvereket.
Ezen célkitűzések azonban egy ipari PC-ben is fontos elvárások, ha a hardver architektúrája és processzora támogatja, akkor távolról szinte minden megoldható (az iAMT és KVM funkciók, azok lehetőségei által). Mindegy, hogy újratelepítés, BIOS beállítás, stb. ezek mind megvalósíthatóak.

Ezen túlmenően az AXTEK line az Ön elvárásaihoz illeszkedő raktár és tartalék alkatrész készlettel, valamint mo-i végszereléssel, teszteléssel segíti az Ön munkáját és sikerét.

Fontos, hogy ne csak a bekerülési költséget vegyük számításba, hanem a hosszú távú 3-5-7 éves üzemeltetési költségeket is. Ez az amiben (többek között) egy ipari megoldás és az AXTEK line mást nyújt Önnek.