EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

4.3 System on Modul (SoM) egykártyás PC-k

A System On Module-ok (SOM) egyetlen kártyába integráltan különböző rendszerfunkciókat látnak el. Tipikus alkalmazásuk a beágyazott rendszerek területén valósul meg.

 

 

1, Chipsee CS-SOM család

A Chipsee speciális igényeket kielégítő SOM moduljai nagy energiahatékonyságú mikroprocesszor köré épült kártyák, amelyek méretükhöz képest nagy CPU erőforrást nyújtanak egy mobileszköz energiaigényével és magas grafikus teljesítménnyel. A CPU kínálat a különböző típusoktól függően Cortex-A53, Cortex-A72, Cortex-A8, Cortex-A9, Sitara AM437x

Bővebb információt itt talál a Chipsee CS-SOM rendszermoduljairól: link

2, COM Express Type 2

Az Axiomtek COM Express Type 2-es modulok az összes szükséges komponenssel és interfésszel vannak kialakítva. A COM Express modulok a beágyazott alkalmazások igényeinek széles skáláját elégítik ki nagy számítási kapacitást és gazdag I / O képességeket garantálva.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek COM Express Type 2 rendszermoduljairól: link

3, COM Express Type 6

Az Axiomtek COM Express Type 2-es modulok a széles körben elterjedt COM Express 2-es pinkiosztáson alapulnak további funkciókkal kiegészülve.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek COM Express Type 6 rendszermoduljairól: link

4, COM Express Type 7

A COM Express Type 7-es típusú modulok hatékony teljesítményt nyújtanak szerver típusú kialakításokhoz kis méretben. Nagy sebességű interfészei és rendkívüli teljesítménye növeli a rugalmasságot olyan ipari IoT rendszerek felépítéseknél, amelyeknél többfeladatos, többszálú vagy videó megjelenítésre van szükség. Az Axiomtek COM Express 7-es moduljai kiválóan alkalmasak a nagy adatátviteli sebességet igénylő alkalmazási területekre történő integrálásra, mint például a peremhálózati megoldások, a mikroszerveres kialakítások és más hálózati területek.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek COM Express Type 7 rendszermoduljairól: link

5, COM Express Type 10

A COM Express Type 10 modulok minden szükséges összetevővel fel vannak szerelve, hogy a legfrissebb busz interfészeket kínálják. A COM Express modulok a beágyazott alkalmazások igényeinek széles skáláját elégítik ki, amelyek nagy számítási teljesítményt és gazdag I / O képességeket tartalmaznak.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek COM Express Type 10 rendszermoduljairól: link

6, ETX

Az ETX modulok (114 mm x 95 mm) nagyon kompaktak integrált SBC-k, amelyek magukba foglalják a központi CPU és a rendszermemória funkciókat, a szabványos személyi számítógép (PC) perifériás funkcióit, mint például a megjelenítési, USB, soros portok, Ethernet, IDE, PCI és ISA buszok. Minden ETX modul a szabványnak megfelelő kialakítással és csatolófelületekkel rendelkezik.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek ETX rendszermoduljairól: link

7, Qseven

A Qseven modul egy nagyon kis méretű SOM modul, amely alacsony energiaigényű és a mobil alkalmazási területek felé irányul. A Qseven még a COM Express és az ETX moduloknál is kisebb méretű. A maximális energiafogyasztás legfeljebb 12 watt.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek Qseven rendszermoduljairól: link

8, SMARC

Az SMARC (Smart Mobility Architecture) modulok ultra kis méretű SOM modulok, amelyek olyan alkalmazásokra irányulnak, ahol a helytakarékosság és az energiahatékonyság a fő szempont.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek SMARC rendszermoduljairól: link