EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Robusztus mobilis ipari eszközök

Speciális terület, speciális igényekkel és funkciókkal. A Durabook tökéletes választás lehet, mint az egyik legnagyobb tapasztalattal (20 év) rendelkező innovatív márkánk a robusztus mobilis eszközök területén. A Durabook mellett azonban bátran javasoljuk az MSI ipari tableteket és AXTEK* ipari tablet/notebook termékeket is, melyek jól kiegészítik egymást és ezáltal tökéletes megoldást nyújtva Önnek a feladat és az igények alapján.

Az ipari, mindennapos vagy mostohább felhasználási körülmények tartósabb kialakításokat igényelnek, ezekre a konzumer/otthoni termékek nem vagy csak bizonyos limitált ideig tudnak megfelelni. Számos olyan funkció, jellemző van a tartósságon kívül, melyeket csak az erre a célra dedikáltan kifejlesztett eszközök tudnak nyújtani.

Ezek a teljesség igénye nélkül:

1- típustól függően direkt napsütésben is jól olvasható kijelző (400nits-től indulva vagy „sunlight readable” ami 600-700 nits fényerőnél kezdődik)

2- széles hőmérsékleti tartományú működés

3- csepp-, víz-, por- és ütésállóság ipari standardoknak megfelelően

4- speciális ipari/katonai standardok szerinti megfelelőség és bevizsgálás, pl. akár EX-es, Zóna2-es robbanásbiztos területre történő alkalmazás, megfelelőség

5- speciális interfészek (pl. soros port, RFID, barcode olvasó, mágnes kártya olvasó, stb.)

6- egész napos használatot biztosító akku kapacitás és/vagy dupla akku hot-swap kialakítás

7- mobilitást, munkát segítő kiegészítő hordozó, töltő és (autós) dokkoló megoldások

8- hosszútávú elérhetőség (min. 4-5 évig gyártott ugyanaz a típus)

9- szervizelhetőség a termékmegszűnés után is még minimum 2-3 évig (saját márkáink és általunk értékesített eszközök garanciális és azon túli javítását természetesen mi intézzük teljes körűen)

10- iparban egyedülálló (3 év) garancia robusztus mobilis eszközökre, mely kiterjeszthető

Fontos, hogy tipikusan a hosszútávú 3-5 év üzemeltetési/bekerülési költségeket nézzük is vizsgáljuk (~TCO), melyek alapján a robusztus eszközök szignifikánsabban költséghatékonyabb megoldásnak bizonyulnak a konzumer/otthoni eszközökhöz képest a rengeteg plusz és egyedi (iparnak megfelelő) funkciókról, jellemzőkről nem is beszélve.

Cégünk hivatalos magyar Durabook és MSI (csak az ipari tablet üzletág) képviselet, melyet sokéves együttműködés és tapasztalat fémjelez. Ebbe természetesen beletartozik a teljeskörű műszaki kompetencia és szerviz biztosítása partnereinknek, akikkel együtt dolgozunk az évek folyamán.

Részletek tekintetében keressen bennünket!

A részletek tekintetében tovább a Durabook, MSI és Realwear robusztus mobilis termékcsoportokhoz: LINK