EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Robusztus mobilis ipari eszközök

Speciális terület, speciális igényekkel és funkciókkal. A Durabook vagy a Getac* tökéletes választás lehet, mint a legnagyobb tapasztalattal (Durabook 20, Getac* 30 év) rendelkező innovatív márkák a robusztus mobilis eszközök területén. A Durabook és Getac* mellett azonban bátran javasoljuk az MSI ipari tableteket és AXTEK* ipari tablet/notebook termékeket is, melyek jól kiegészítik egymást és ez által tökéletese megoldást ajánlva Önnek a feladat és az igények alapján.

Az ipari, mindennapos vagy mostohább felhasználási körülmények tartósabb kialakításokat igényelnek, ezekre a konzumer/otthoni termékek nem vagy csak bizonyos limitált ideig tudnak megfelelni. Számos olyan funkció, jellemző van a tartósságon kívül, melyeket csak az erre a célra dedikáltan kifejlesztett eszközök tudnak nyújtani.

Ezek a teljesség igénye nélkül:

1- típustól függően direkt napsütésben is jól olvasható kijelző (400nits-től indulva vagy “sunlight readable” ami 600-700 nits fényerőnél kezdődik)

2- széles hőmérsékleti tartományú működés

3- csepp-, víz-, por- és ütésállóság ipari standardoknak megfelelően

4- speciális ipari/katonai standardok szerinti megfelelőség és bevizsgálás, pl. akár EX-es, Zóna2-es robbanásbiztos területre történő alkalmazás, megfelelőség

5- speciális interfészek (pl. soros port, RFID, barcode olvasó, mágnes kártya olvasó, stb.)

6- egész napos használatot biztosító akku kapacitás és/vagy dupla akku hot-swap kialakítás

7- mobilitást, munkát segítő kiegészítő hordozó, töltő és (autós) dokkoló megoldások

8- hosszútávú elérhetőség (min. 4-5 évig gyártott ugyanaz a típus)

9- szervizelhetőség a termékmegszűnés után is még minimum 2-3 évig (saját márkáink és általunk értékesített eszközök garanciális és azon túli javítását természetesen mi intézzük teljes körűen)

10- iparban egyedülálló (3 év) garancia robusztus mobilis eszközökre, mely kiterjeszthető

Fontos, hogy tipikusan a hosszútávú 3-5 év üzemeltetési/bekerülési költségeket nézzük is vizsgáljuk (~TCO), melyek alapján a robusztus eszközök szignifikánsabban költséghatékonyabb megoldásnak bizonyulnak a konzumer/otthoni eszközökhöz képest a rengeteg plusz és egyedi (iparnak megfelelő) funkciókról, jellemzőkről nem is beszélve.

Cégünk hivatalos magyar Durabook, MSI (csak az ipari tablet üzletág) és Getac* képviselet, melyet sokéves együttműködés és tapasztalat fémjelez. Ebbe természetesen beletartozik a teljeskörű műszaki kompetencia és szerviz biztosítása partnereinknek, akikkel együtt dolgozunk az évek folyamán.

Részletek tekintetében keressen bennünket!

A részletek tekintetében tovább a Durabook, MSI és Getac, Realwear robusztus mobilis termékcsoportokhoz: LINK
*Fontos megemlítenünk, hogy Getac és AXTEK robusztus mobilis termékek esetében csak projekt, vagy nagyobb darabszám (Getac >= 5db, AXTEK >=10db) keretein belül van lehetőségünk a vevői igényeket kiszolgálni.