EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

2.7 Open frame, embedded Panel PC

Ebben az altémakörben kifejezetten csak ipari panel PC termékek kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

A keret nélküli ún. open frame ipari Panel PC-k még jobban a specifikusabb felhasználási igényt, a  gép- és berendezésgyártói felhasználókat célozzák meg. A Panel PC, az „egybegyúrt” ipari PC és és ipari touch monitornak köszönhetően többnyire költséghatékonyabb mint a hasonló tudású külön PC + monitor összeállítás, ezen felül azonban a „keret nélküli” kialakítású kivitel további nem kis megtakarítást jelent a hardverköltséget illetően. Ez az open frame kivitel meghagyja a lehetőséget és a felelősséget is egyben, hogy Ön integrálja be rendszere előlapjába a Panel PC-t, az Ön egyedi designjának megfelelően.

Mivel ezen a területen még jobban előtérbe kerülnek a speciális igények/kialakítások, nyugodtan keressen bennünket az Ön elképzeléseit illetően. Ha az Ön elképzeléseihez kisebb széria is tartozik, szinte biztos, hogy tudunk kínálni megoldást a többek között a Chipsee és az Axiomtek gyártók hivatalos képviseleteként, az Ő támogatásukkal.

1, ARM processzor alapú open frame Panel PC-k

Az egyszerűbb grafikus (HMI) feladatokra, három különböző ARM architektúrájú processzor családdal. Az operációs rendszer, mint ahogy a kijelző méret, érintőképernyő típusa (rezisztív vagy kapacitív) és a CPU is többféle lehet az adott típusnak megfelelően.

Általános jellemzők (Chipsee PPC család):

– kijelző méret: 5″, 7″, 8″, 9.7″, 10.1″, 10.4″

– támogatott operációs rendszerek (típustól függően): Android, Angstrom, Debian, Linux, Ubuntu

– CPU (típustól függően): Cortex-A7, Cortex-A72, Cortex-A8, Cortex-A8

Bővebb információt itt talál a Chipsee ARM processzor alapú embedded Panel PC családjáról: link

2, Intel Celeron processzor alapú open frame Panel PC-k

Jó megoldás, ha már erőforrás igény is felmerül számítási vagy grafikus megjelenítés tekintetében. Akár full Windows operációs rendszer futtatására is képes Axiomtek FDK172-834 open frame Panel PC.

Általános jellemzők (Axiomtek FDK172-834):

– kijelző méret 17″ (4:3), opcionális rezisztív érintőképernyővel

– CPU: Intel Celeron  J1900 2.0GHz

Bővebb információt itt talál az Axiomtek keret nélküli, beépíthető  (open frame) Panel PC termékeiről: link

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!