EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

2-Panel PC

A növekvő információs igény és direkt beavatkozási, vizuális megjelenítés hatékony eszköze az ipari Panel PC. Az egyre összetettebb feladatok az iparban – akár megjelenítésben akár számítás/adatfeldolgozás tekintetében – és az ez alapján támasztott igények, elvárások egyre jobban a Panel PC alkalmazása felé tolódnak el.

Egy rendszer a bekövetkező eseményekre gyorsan és hatékonyan úgy tud reagálni, ha az minél hamarabb kiértékelésre/feldolgozásra és szerencsés esetben – helyi reakcióval párosulva – megjelenítésre is kerül. Ne felejtsük el továbbá az elektronikus adatrögzítés, nyomon-követhetőség (ISO és beszállítói audit elvárások), valamint a papírmentes gyártás további előnyeit.

Berendezéseit, rendszerét a megfelelő Panel PC-vel és a hozzá társított szoftveres rendszerekkel felvértezve – legyen szó gyártás management vagy SCADA szoftverekről, ezekben mind társak vagyunk – ezeket a lehetőségeket mind kiaknázhatja, melyből természetesen legvégül Ön profitál, akár kihozatalban, akár minőségben.

Iparági vagy alkalmazásspecifikus orientációinkat – melyekben biztos partnerei vagyunk – itt találja: LINK

A Panel PC kialakítások, helybeli megjelenítés szükségessége esetén a legköltséghatékonyabb megoldást nyújtják az ipari PCs lehetőségek közül.
Természetesen sok tényezőtől függ, hogy melyik a legszerencsésebb választás.
Cégünk a képviselt márkák által igyekszik specifikusan csoportokba besorolva segítséget nyújtani az eligazodáshoz. Azonban sok esetben a határok elmosódnak, a felhasználási területek átlapolódnak, ezért arra biztatjuk nézze át az egyes csoportokat, majd konzultáljon velünk!

Tovább az egyes ipari Panel PC termékcsoportokhoz: LINK