EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

4.4 Ipari CPU kártya (PICMG SBC)

Az Axiomtek PICMG CPU kártyák olyan területek speciális igényeit képesek kiszolgálni, ahol fontos tényező a teljesítmény és a nagy sávszélesség. A PICMG 1.0 és PICMG 1.3 teljes méretű és feles hosszúságú CPU kártyák tökéletes megoldást adnak az u.n. ipari hátlapokhoz, másnéven passzív alaplapokhoz (Backplane) való integráláshoz. Ebben a kialakításban a klasszikus rendszerfunkciókat ellátó egységek – mint a CPU, memória, chipset – egyetlen kártyán foglalnak helyet, amely speciális csatolófelületen keresztül kapcsolódik egy passzív alaplaphoz. Ez egy robusztus, vezetékmentes, alacsony meghibásodási valószínűséget garantáló és könnyen szerelhető ipari kialakítás.

Bővebb információt itt talál a PICMG CPU kártyákhoz kínált Axiomtek Backplane passzív alaplapokról: link

 

1, PICMG 1.3 teljes méretű SBC

Az Axiomtek PICMG 1.3 teljes méretű CPU kártyái (338 mm x 126 mm) nagy teljesítményű PCI Express csatolófelületet kínálnak passzív alaplapokhoz (Backplane) és javítják az I / O sávszélességet és a grafikus teljesítményt az eredeti PICMG 1.0 specifikációhoz képest.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek teljes méretű PICMG 1.3 CPU kártyákról: link

2, PICMG 1.3 feles méretű SBC

Az Axiomtek PICMG 1.3 feles méretű CPU kártyái (185 mm x 126 mm) nagy teljesítményű PCI Express csatolófelületet kínálnak passzív alaplapokhoz (Backplane) és javítják az I / O sávszélességet és a grafikus teljesítményt az eredeti PICMG 1.0 specifikációhoz képest. A feles hosszúságú PICMG 1.3 kártyák olyan alkalmazási területekhez illeszkednek, ahol egyszerre fontos szempont a kis helyigény és a teljesítmény.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek feles méretű PICMG CPU kártyákról: link

3, PICMG 1.0 teljes méretű SBC

Az Axiomtek PICMG 1.0 teljes méretű (338 mm x 122 mm) CPU kártyáit kínáljuk a szabványnak megfelelő passzív alaplapokhoz.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek teljes méretű PICMG 1.0 CPU kártyákról: link