EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

1-Ipari PC

Egy összetettebb rendszer nélkülözhetetlen központi eleme egy PC, mely illesztő, feldolgozó, vagy akár vezérlő egység szerepét is betöltheti. Főleg, ha Ön ipari megoldásban gondolkozik, melynél nem az ipari szón vagy felhasználási területen van a hangsúly, e mögött sokkal több jellemző/előny van. (A részletekért keressen bennünket).

A lehetőségek tehát határtalanok. Az egyes feladatoknak, applikációknak megfelelő, dedikált hardver kialakításokat nyújtunk speciális interfészekkel is. Legyen szó akár ipari automatizálásról, közlekedési vagy járműves feladatról, nálunk a képviselt márkák által (Axiomtek, Vecow) biztosan kínálunk megoldást.

Iparági vagy alkalmazásspecifikus orientációinkat – melyekben biztos partnerei vagyunk – itt találja: LINK

 

Az blind azaz kijelző nélküli különböző ipari vagy ún. robusztus PC eszközöket igyekeztünk a főbb kialakítás és teljesítményszint szerint, illetve egy-egy speciális témakör szerint csoportosítani.

 

Sok tényezőtől függ tehát, hogy melyik a legoptimálisabb választás. Ezért is vagyunk mi, hogy segítsünk! Sok esetben a határok elmosódnak, a felhasználási területek átlapolódnak, ezért arra biztatjuk nézze át az egyes csoportokat, majd konzultáljon velünk.

További részletek kategóriák szerint az egyes ipari box, embedded és barebone PC termékcsoportokról: LINK