EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Ethernet alapú ipari kommunikációs és biztonsági termékek

Egy rendszer rendelkezik valamilyen kialakított (hálózatos) kommunikációs platformmal és kapcsoló protokollal, melyen keresztül a rendszert képező eszközök kommunikálnak egymással.
Régi rendszerek esetén ez valamilyen soros alapú kialakítás, modernebb kialakításban már tisztán Ethernet alapú vagy esetleg keverve a régi soros kommunikációs platformmal és protokollal együtt alkot egy egészet.
Akár régi fizikai és kommunikációs protokoll használata, integrálása vagy új Ethernet alapú kommunikációs hálózat kialakítása a cél, fontos, hogy egy megbízható és tartós rendszer kerüljön kialakításra.

Az ipari, vagy nagy megbízhatóságú, esetenként akár speciálisabb (mostohább) környezetben működő hálózatokban csak az ipari Ethernet és ipari kommunikációs eszközök alkalmazása javasolt.

Fontos, hogy nem csak akkor van szükség ipari kivitelű hálózatos termékekre (ipari switch, ipari router, ipari protokoll konverter, stb), ha mostoha körülmények vannak a felhasználás helyén.
Az ipari hálózatos termékek az egyedüli választ jelentik rengeteg más tényezőre, helyzetre is.
Ilyen például, ha Ön hosszú távon szeretne ugyanazon kitesztelt terméket használni (akár 8-10 évig), vagy speciális protokoll támogatására, esetleg interfészekre, kialakításra, vagy iparág-specifikus megfelelőségre és jóváhagyásokra van szüksége.

Cégünk hálózatos ipari termék portfóliója erre kínál sokszor egyedülálló megoldásokat.
Több hálózatos ipari márkát képviselve, segítünk Önnek kiválasztani a feladatra legjobb terméket és ezekből felépíteni a rendszert.

Ha az alábbi ipari szektorokban tevékenykedik, biztosan tudunk a feladatra jól passzoló ipari Ethernet, hálózatos megoldásokkal szolgálni:
– vasút
– gépjárműves
– áramszolgáltatás (alállomási), erőművi vagy energetika
– gépgyártás
– termelés
– hadi ipar (katonai kivitel)
– folyamatirányítás (process)

Akár hagyományos ipari hálózatos feladata van és arra keres terméket, akár speciálisabb ipari időszinkronizációs, vagy ipari kiberbiztonsági terméket keres, nálunk jó helyen jár.

Tekintse meg termékkínálatunkat!

2023. szeptemberében megjelent az alállomások korszerűsítéséről és digitalizációjáról szóló cikkünk a Gyártás Trendben.
A cikk eléréséhez kattintson a címlapra!