EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

1.6 DIN sínes embedded ipari PC-k

Ebben az altémakörben kifejezetten csak ipari PC termékek kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

Kis helyigényű és a csoportosításnak megfelelően többnyire DIN sínes kialakítású ipari box PC-k. Tökéletes megoldás lehet akár távasztali/remote desktop megjelenítésre vagy HMI funkcióra (monitorral kiegészítve), de akár saját vezérlési feladatok ellátására is.

 

1, ARM processzor alapú DIN sínes embedded ipari box PC-k

Elsődlegesen költségérzékeny applikációkhoz javasoltak komolyabb teljesítmény igény nélkül  az ARM CPU-val szerelt Axiomtek ipari DIN sínes PC termékei. Az operációs rendszer típustól függően Linux,  Yocto 1.8.1 (Fido), Ubuntu 14.04, XPE, WinCE. CPU (típustól függően): i.MX287, ARM926EJ-S processor (454MHz),  NXP i.MX 6UL processor, ARM Cortex-A7  (528 MHz), i.MX 6, ARM Cortex-A9 RISC (800MHz). Ebből a kategóriából jó választás lehet például:

– az Axiomtek IFB112 digital input/output (DIO), CAN bus, LAN portokkal: link ,

– vagy a WIFI és/vagy 3G/4G LTE képes Axiomtek IRU151 digital input/output (DIO), LAN, 4db analog input (AI) portokkal, SIM-kártya hellyel : link

Bővebb információt itt talál az Axiomtek ARM processzor alapú DIN sínes embedded ipari box PC kínálatáról: link

2, Celeron/Pentium processzor alapú DIN sínes box PC-k

Ha a feladat már némi erőforrást igényel és speciálisabb interfészeket vagy azokból többet, akkor tesznek jó szogálatot a Celeron N3350, vagy Pentium N4200 CPU-val szerelt embedded DIN sínes box PC-k az Axiomtek kínálatából Windows vagy Linux alapú operációs rendszerrel. Ebből a kategóriából jó választás lehet például:

– az Axiomtek ICO100-839 Celeron alapú DIN sínes box PC 2 db COM, LAN, 2 db USB és DIO portokkal: link

– vagy az Axiomtek ICO300-83B Celeron/Pentium alapú DIN sínes box PC 2 vagy 4 db COM, 4 db USB, 2 db LAN, és DIO portokkal: link

Bővebb információt itt talál az Axiomtek Celeron/Pentium processzor alapú DIN sínes embedded ipari box PC kínálatáról: link

3, DIN sínes box PC-k extrémebb, speciálisabb környezetbe

Az Axiomtek rBOX sorozat termékei testesítik meg azokat a funkciókat, melyek mostohább felhasználási területeken elvártak. Lehet ez extrém működési hőmérséklet, fokozottabb környezeti behatások (rázás/ütés, elektromágneses sugárzás) vagy igény speciális jóváhagyások (pl. ATEX, UL508) tekintetében.

A főként AMD és ATOM processzorokkal szerelt eszközök lehetnek a tökéletes választás akár kommunikációs vezérlőként vagy protokoll konverterként történő alkalmazásra, akár PoE-s eszközök felfűzésére is kültéri használatban.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek DIN sínes embedded ipari PC kínálatáról: link

-Ha a DIN sínes kompakt kialakítás mellett magas teljesítményre van szükség, akkor jó választás lehet a DIN sínre is rögzíthető, 7. generációs Intel Core i7/i5/i3 CPU-val szerelt, -40°C ~ +85°C külső hőmérsékleti tartományon működő Vecow ARS-2000-es család is: link

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!