EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

1.8 Digital signage, multimédiás PC

Ebben az altémakörben kifejezetten csak ipari PC termékek kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

A Digital Signage, vagyis digitális tartalomszolgáltatás lehetővé teszi a vállalati, banki, közlekedési és vendéglátóipari szegmensek számára, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan médiatartalmakat (kép, videó, hang) közöljenek reklámozáshoz, márka promócióhoz, a felhasználók informálásához, mindezt költséghatékonyan.

 

BOX kialakítású Digital Signage vezérlők

A mindössze 20mm vastagságú ultravékony, kábel és ventilátor nélküli Axiomtek DSP300-318 link lehetővé teszi, hogy 4K felbontású káprázatos vizuális képekkel és videohirdetéssel érje el a célközönséget. Támogat HDMI-t, DP++-t (Dual-Mode DisplayPort) dupla kijelzős megjelenítés esetén. A CPU Apollo Lake alapú Intel Pentium vagy Celeron. A szupergyors tárhely eléréséhez pedig M.2-es slot áll rendelkezésre.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek BOX kialakítású Digital Signage vezérlőiről: link

Beágyazott OPS (Open Pluggable Specification) Digital Signage vezérlők

A JAE TX-25A interfésszel rendelkező OPS-kompatibilis kijelzőkhöz csatlakoztatható Axiomtek OPS500-520-H link készülékben az erőforrásért a legújabb 8. generációs Intel® Core i7 / i5 / i3 vagy Celeron processzor (Coffee Lake S) és Intel H310 chipset felelős. Az LGA1151 CPU foglalatnak köszönhetően rugalmasan konfigurálható különböző erőforrásigényű feladatokhoz. A kábelmentes kialakítás könnyű szerelhetőséget és robusztusságot biztosít.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek OPS Digital Signage vezérlőiről: link