EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

2.6 Digital signage, multimédiás panel PC

Ebben az altémakörben kifejezetten csak ipari panel PC termékek kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

Az Axiomtek információs és multimédiás Panel PC-it úgy tervezték, hogy olyan rendkívül megbízható információs megjelenítő platform legyen, amely ellenáll a nagyfokú nyilvános használatnak és a mostoha körülményeknek. Az Axiomtek Infotainment Panel PC-k IPX1 minősítésű házakkal és IP65 / NEMA 4 előlapi minősítéssel rendelkeznek a víz / porbiztos működéshez. A rendszer karcolásgátló kialakítással is rendelkezik, amely alkalmassá teszi a nyilvános helyeken történő használatra olyan feladatok esetén, mint például egy hotel / repülőtér látogatói beléptetésének ellenőrzése.

1, Kioszk, Multimédia  Panel PC-k

A felhasználási területük, mint ahogy elnevezésük is sokrétű, használatos még információs panel PC kifejezés is. Jellemzően nagyobb méretű tükröződésmentes (anti-glare) kijelzőkkel. 

Általános jellemzők (Axiomtek IFO2175-873, IFO2225-873):

– kijelző méret 17″ és 22″ rezisztív érintőképernyővel

– integrált hangszóró, mikrofon és kamera

– IP 65-ös front oldali védelem

– passzív hűtésű (ventilátor mentes) kivitel

Bővebb információt itt talál az Axiomtek információs/multimédiás Panel PC termékeiről: link

Amennyiben itt nem találja a megoldást és kifejezetten digitális tartalomszolgáltatási feladata van, kérjük tekintse meg a digital signage, multimédiás rendszerek kategóriát is.

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!