EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

4.2 ATX, micro ATX szabványú ipari alaplap

A megbízható működésű, széleskörű funkcionalitást kínáló Axiomtek ATX, Micro ATX és Mini ITX ipari alaplapok kiválóan illeszthetők olyan feladatokhoz, ahol ATX alaplap szabványhoz igazodó ipari alaplapra van szükség gazdag I/O és CPU opciókkal, bővítési lehetőségekkel. Az ATX és Micro ATX termékkategóriák közti fő különbség a méreten kívül az I / O lehetőségek és a kártya bővítőhelyek száma.

 

Általános jellemzők:

– CPU: Intel Celeron/Pentium/Core i3/i5/i7

– Megjelenítés (típustól függően): HDMI, DVI-D, VGA

– Interfészek (típustól függően): LAN, USB, COM, SATA, PCIe

1, ATX ipari alaplapok (305 mm x 244 mm)

Az Axiomtek nagy teljesítményű ipari ATX 305 x 244 mm méretű alaplapjai CPU-opciók széles skáláját, sok I / O lehetőséget és bővítőhelyeket kínálnak. Az ipari ATX alaplapok ideális platformok a digitális videorögzítő, POS rendszer, intelligens közlekedési rendszer, multimédiás központ és sok más alkalmazás számára is.

Bővebb információt itt talál az Axiomtek ATX típusú ipari alaplapjairól: link

2, Micro ATX ipari alaplapok (244 mm x 244 mm)

Az Axiomtek nagy teljesítményű 244 mm x 244 mm méretű Micro ATX alaplapjai sokféle CPU-opciót és kisebb méretük ellenére gazdag I/O lehetőségeket és variációjú bővítő kártyahelyeket támogatnak. Az ipari Micro ATX alaplapok hely / költségérzékeny alkalmazásokhoz alkalmasak, ahol elegendő 4 vagy kevesebb bővítő kártyahely.

Bővebb információt itt talál:

– az Axiomtek Micro ATX típusú ipari alaplapjairól: link

– a Vecow Micro ATX típusú ipari alaplapjairól: link