4.1-Robusztus, ipari tabletek

Ebben az altémakörben kifejezetten csak a robusztus, vagy más néven ipari (rugged) tabletek, tablet PC-k kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.
Preferált márkáink a Durabook és az MSI, melyek ár/értékarányban és a kiszolgálási rugalmasságban versenyképesebbek a konkurens márkákhoz képest. A Getac-et speciálisabb funkciók vagy kiegészítők igénye vagy azok együttes sokasága esetén érdemes számításba venni.

A megfelelő eszköz kiválasztásához (többek között) az alábbi legfontosabb jellemzők mérlegelése azok eldöntése segítenek az alkalmazásnak megfelelően:
– kijelző méret (jellemzően 7″-14″-ig) és szükséges fényerő (kültér és/vagy beltér használat)
– processzor (CPU) teljesítmény (futtatandó alkalmazások, azok száma és erőforrásigényük)
– operációs rendszer (Windows vagy Android, ipari eszközökön iOS-t ne keressünk)
A fentiek természetesen nem tekinthető teljeskörű választást elősegítő információnak és mint minden esetben a több, nagyobb, okosabb funkció vagy elérhető kiegészítő többlet árral is jár, tehát a rendelkezésre álló keret is egy fontos paraméter.

Jó kapaszkodó, hogy egy belépőszíntű IPARI (és minőségi tablet) hozzávetőlegesen 300e Ft nettó körül kezdődik, a felső határ 1m Ft nettó körül is lehet. Átlagosan, a fenti paraméterek tükrében 400-600e Ft-os (nettó) sávban már a feladatok túlnyomó többségére van jó megoldás.

Az ipari eszközök behatásokkal szembeni védettség (IPxx) tekintetében az alábbi ábra nyújt alapszinten tájékoztatást: LINK 

1, Ipari tabletek szerényebb CPU teljesítménnyel általános felhasználási célokra

Durabook R11L ipari tablet

Az R11L egyedülit nyújt a kategóriájában. Nagy méretű (11,6″) kijelzővel és Pentium 4417U processzorával ritkaságszámba menően válaszolja meg azokat az alkalmazási igényeket, ahol nagy kijelzőre van szükség, de nincs igény (és keret) a drágább, nagy teljesítményű (core i/M/Y processzoros) ipari tabletre. Ebből adódóan az ára is a legkedvezőbb a 11″-12″ méretű kategóriában. Az RJ-45 port nem jár alapban, mint ahogy más interfészek is opcionálisak (RFID, MSR, RS232, barcode, Smart card), de ezek segítik a költségek alacsonyan tartását (azt vegyük meg csak, amire szükségünk van). Irodai és autós dokkoló, tartó egyaránt rendelkezésre áll. Fényerőben opcionálisan elérhető erősebb 500nits-es kivitel is, mely limitáltabb, de kültéri használatra is alkalmassá teszi a tabletet.

MSI NB31/NB32 ipari tablet

Ipari felhasználásra termett. Robusztus, mégis könnyű (csupán 850g) és kompakt kialakítású. A 8” (1280 x 800) képernyőméretű robusztus tabletünk NB31 néven érhető el Windows 10 és NB32 néven Android 9.0 operációs rendszerrel. Érintőképernyője kesztyűben (1mm anyagvastagságig) és nedves környezetben is pontosan érzékeli az érintést. Robusztusság terén számos próbát állt ki, amivel az ütésállóságát bizonyította. IP65-ös védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G katonai standardnak. Támogatott a „Hot-Swap” üzem közbeni akku csere, WiFi, GPS, Bluetooth 5.0/4.2. Interfészek terén rendelkezik többek között USB 3.0, USB 2.0 és Micro HDMI portokkal, 3.5mm audio jack csatlakozóval és Micro SDXC kártyaolvasóval. Opcionálisan 4G LTE képes, választható NFC/RFID olvasóval, bárkódolvasóval és ujjlenyomat szkennerrel is. Az MSI tabletekhez számos kiegészítőt kínálunk. Az ipari felhasználást az irodai és járműves dokkoló, valamint egyéb munkavégzést segítő kiegészítők teszik teljessé.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

MSI ND51/ND52 ipari tablet

Az optimális méretű, 10.1”  (1920 x 1200) képernyőmérettel rendelkező ND51 (Windows 10) és ND52 (Android 9.0) hű társ lehet a munkában még mostoha körülmények között is. A sarkaira szerelhető extra ütközőkkel plusz védelmet adhatunk neki az ütések ellen. IP65-ös védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G katonai standardnak. Támogatott a „Hot-Swap” üzem közbeni akku csere, WiFi, GPS, Bluetooth 5.0/4.2. Opcionálisan 4G LTE képes, választható NFC/RFID olvasóval, bárkódolvasóval és ujjlenyomat szkennerrel is. Interfészek terén rendelkezik többek között USB 3.0, Micro USB 2.0, RJ45 Ethernet és Micro HDMI portokkal, 3.5mm audio jack csatlakozóval és Micro SDXC kártyaolvasóval. Választható speciális 3D kamerával, ami lehetővé teszi tárgyak (pl. csomagok) méretének automatikus felismerését. Az MSI tabletekhez számos kiegészítőt kínálunk. Az ipari felhasználást az irodai és járműves dokkoló, valamint egyéb munkavégzést segítő kiegészítők teszik teljessé.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

MSI N0Q1 félipari tablet

 

Egyedüli félipari tabletünk az N0Q1 (és ebből adódóan a legolcsóbb), mely csak a kevésbé mostoha munkakörülmények közé alkalmas. Windows-os platformon, 10”-os (1280 x 800) képernyőmérettel és akár több mint 8 óra üzemidővel rendelkezik. IP54-es minősítése por és fröccsenő víz ellen védett.  Támogatott a WiFi, Bluetooth, opcionálisan pedig 3G/4G képes. Interfészek terén rendelkezik többek között 2db USB 3.0 porttal, headset-hez is alkalmas 3.5-ös jack csatlakozóval, Micro SDXC kártyahellyel. A munkavégzés támogatására kézpánt, VESA rögzítéshez kit és irodai dokkoló kiegészítők állnak rendelkezésre. Projekt alapon, nagyobb darabszám (~ >10db) esetén ajánljuk és tudjuk szállítani.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

MSI N0T1 ipari tablet

10”-os (1280 x 800) képernyővel, Windows 10-es operációs rendszerrel kínáljuk költséghatékonyabb N0T1 ipari tabletünket. Le- és felszerelhető (opciós) védőborításának köszönhetően választhatunk az elegánsabb és a fokozottabban strapabíró ipari megjelenés között. Kiegészítők terén elérhető hozzá irodai dokkoló, speciális dokkolóval pedig akár bizonylatnyomtatásra alkalmas POS terminállá is alakítható. IP65-ös védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G standardnak, azonban csak 0-40°C -os szűkebb működési hőmérsékletben használható. A WiFi, Bluetooth 4.2. adott, opcionálisan GPS és 4G LTE képes, valamint választható NFC/RFID olvasóval és bárkódolvasóval is. Interfészek terén rendelkezik többek között 2db USB 3.0, Micro HDMI és RJ45 Ethernet portokkal, headset-hez is alkalmas 3.5-ös jack csatlakozóval, Micro SDXC kártyahellyel.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

Getac ZX70 ipari tablet

 

Az egyedülállóan kompakt, Qualcomm® Snapdragon™ 660, Octa-core CPU-val szerelt, Android 9.0 operációs rendszerű 7”-os (1280 x 720) ZX70 ipari tablet éppen a megfelelő méretű, hogy bárhová magunkkal vigyük. IPS technológiájú kijelzőjével széles betekintési szöget és – magas fényerejével (580 NIT) – jó olvashatóságot biztosít még erős fényben is. Érintőképernyője akár kesztyűvel, akár esőben is jól használható. Az eszköz GPS, WiFi, Bluetooth, NFC/RFID, 4G LTE képessége és 1D/2D bárkód olvasója is a terepen történő munkavégzést szolgálja a legjobb üzemidő-teljesítménnyel a maga kategóriájában. MIL-STD 810G katonai szabványoknak megfelel és IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Elérhető akár Ex-es (robbanásbiztos területen, Zóna II) verziójú kialakítás is.

Getac EX80 ipari tablet

A Getac EX80 8″-os (1280×800) kijelzővel rendelkező Intel Atom x5-Z8350 processzoros ipari tablet kifejezetten olaj- és gázipari, valamint olyan robbanásveszélyes felhasználási területekre lett tervezve, ahol fontos a gyújtószikramentes működés. Ennek megfelelően rendelkezik ATEX & IECEx Zone 0/20 minősítéssel, amely lehetővé teszi a készülékkel való munkavégzést és átjárhatóságot az I-es és II-es zónák között, mint ahogy a robbanásveszéllyel nem érintett területeken is. A magas fényerejű (600 NITs) speciális LumiBond kijelző széles betekintési szöget és napfényben való olvashatóságot biztosít. MIL-STD 810G katonai szabványoknak megfelel és IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik. A beépített GPS mellett opcionálisan rendelhető 4G LTE modullal is.

Getac T800 robusztus tablet

A T800-as az egyik legsokoldalúbb 8,1″ (1280 x 800) 600 nits kijelzővel rendelkező négy magos Intel Atom x7-Z8750 processzorral szerelt ipari tablet, mely a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a robusztusság ellenére rendkívül vékony és könnyű. Teljesítménye révén már komolyabb alkalmazásokat is képes futtatni full Windows 10-es környezetben. Egy darab előre konfigurálható opcionális (soros, Ethernet, Micro SD, bárkód olvasó) kommunikációs foglalat/szlot teszi egyedivé az opcionális 4G képesség, az extra rápattintható akkumulátor és hot-swap (Lifesupport TM) akkucserélhetőségi technológiák mellett.

 

2, Ipari, rugged tablet PC-k nagyobb teljesítménnyel, komolyabb alkalmazások futtatására is.

Durabook R11 ipari tablet

A R11-es modell az R11L testvéreként ugyanúgy 11,6″ kijelzővel rendelkezik és hasonló szerkezetűek, csak itt a core i5 vagy i7 (U) CPU-nak köszönhetően nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre. Alapban nagyobb memória (8GB) és hátértár (128GB) jár mint a kistestvérben és ezek igény szerint rendeléskor növelhetőek. Irodai és autós dokkoló, tartó egyaránt rendelkezésre áll hozzá. Fényerő tekintetében opcionálisan elérhető erősebb 500nits-es kivitel is, mely limitáltabb, de kültéri használatra is alkalmassá teszi a tabletet. A R11-nél is akárcsak az R11L-nél jellemzően az alapinterfészeken kívül (2x UBS3.0, micro SD, mic/headset jack) a sok kommunikációs lehetőség opciós a költségek optimalizálása végett (RJ-45, barcode, RS-232, Smart Card, RFID). Ezek alapján a legjobban árazott core i architektúrás tabletet tudjuk javasolni palettánkról a 11-12″ méretben.

Durabook U11I ipari tablet

Az U11I a Durabooktól elsőként jelent meg a 10.generációs core i5/i7 (Y) CPU-val, mely kellően nagy teljesítményt biztosít. E mellett a fő erénye, hogy ventilátor mentes (passzív), egyedülállóan a core i architektúrájú tabletek között! Ez még nagyobb megbízhatóságot, tartósságot és zajmentességet biztosít az eszköznek. Az eszköz opciósan elérhető 1000nits-es fényerővel, mely tökéletesen alkalmassá teszi a kültéri munkavégzésre is. Gazdag alapinterfészkínálata (2xUSB3.0, RJ-45, mini HDMI, micro SD, mic/headset jack) mellett rengeteg opciós kommunikációs interfész is elérhető. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően akár ~13 óra, de nagyobb akkut használva közel ~24 óra üzemidő is biztosíható. Szintén egyedülálló a 2db integrált hangszóró (sztereó), mely nagyobb és jobb minőségű hangot produkál az összes többi eszközhöz képest. Ezen felül ha felmerül Önben, hogy egyedülállóan a tablet termékek között könnyen cserélhető háttértárral is rendelkezzen, akkor az U11I a tökéletes választás.

MSI ND53 ipari tablet

Az optimális méretű, 10.1”  (1920 x 1200) képernyőmérettel rendelkező ND53 (Windows 10) core i Y-os CPU architektúrán alapszik. A sarkaira szerelhető extra ütközőkkel plusz védelmet adhatunk neki az ütések ellen. IP65-ös védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G katonai standardnak. Támogatott a „Hot-Swap” üzem közbeni akku csere, WiFi, GPS, Bluetooth 5.0. Opcionálisan 4G LTE képes, választható NFC/RFID olvasóval, bárkódolvasóval és ujjlenyomat szkennerrel is. Interfészek terén rendelkezik többek között USB 3.0, Micro USB 2.0, RJ45 Ethernet és Micro HDMI portokkal, 3.5mm audio jack csatlakozóval és Micro SDXC kártyaolvasóval. Választható speciális 3D kamerával, ami lehetővé teszi tárgyak (pl. csomagok) méretének automatikus felismerését. Az MSI tabletekhez számos kiegészítőt kínálunk. Az ipari felhasználást az irodai és járműves dokkoló, valamint egyéb munkavégzést segítő kiegészítők teszik teljessé.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

MSI NF21 ipari tablet

A 7. generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral szerelt NF21 sem méret, sem teljesítmény terén nem kényszerít kompromisszumokra. 12.2” méretű (1920 x 1200), magas fényerejű – napfényben is jól olvasható – kijelzőjével tökéletes választás terepi munkavégzéshez. IP65-ös védettséggel rendelkezik és megfelel a MIL-STD-810G katonai standardnak. Támogatott a „Hot-Swap” üzem közbeni akku csere, WiFi, GPS, Bluetooth 4.1. Opcionálisan 4G LTE képes, választható NFC/RFID olvasóval, bárkódolvasóval és ujjlenyomat szkennerrel is. Interfészek terén rendelkezik többek között USB 3.0, RJ45 Gigabit-es Ethernet és Micro HDMI portokkal, 3.5mm audio jack csatlakozóval és Micro SDXC kártyaolvasóval. Választható speciális 3D kamerával, ami lehetővé teszi tárgyak (pl. csomagok) méretének automatikus felismerését. Az MSI tabletekhez számos kiegészítőt kínálunk. Az ipari felhasználást az irodai és járműves dokkoló, valamint egyéb munkavégzést segítő kiegészítők teszik teljessé.
Bővebb információkért tekintse meg a termék specifikációját: link

Getac F110 ipari (rugged) tablet

 

A legnagyobb (Intel Core i5 – i7) teljesítmény a legkisebb súly és vastagsággal párosulva ipari tablet PC tekintetében, a Getac piacvezető technológiai fejlesztéseinek köszönhetően. A 11,6″ (1366×768 vagy Full HD) 800nits-es képernyővel a Getac-től megszokott egyedülálló kijelzési (Lumibond TM) technológia által a legkényesebb felhasználási területeken is tökéletesen helytál az eszköz. Dual hot-swap akkumulátor, opcionálisan (előre) konfigurálható kommunikációs szlot (soros, Ethernet, Micro SD, USB, bárkód olvasó), 4G adat kommunikáció teszi tökéletes munkatárssá az F110-et a teljes Windows 10-es operációs rendszer által.

Getac K120 multifunkciós ipari tablet

A K120 egy robusztus, 12,5”-os (1920 x 1080) kijelzővel rendelkező, többféle Intel Core i5 vagy i7 processzorral szerelt nagy teljesítményű ipari tablet, de nem csak a teljesítménye miatt különleges. Ereje a sokoldalúságában rejlik. A K120 a széles választékú kiegészítőinek köszönhetően, mint a csatlakoztatható merev fogantyú, pántok, hevederek és teljes méretű billentyűzettel rendelkező dokkolható egység – amivel akár notebook-ként is használható – gyakorlatilag bármilyen munkakörnyezethez képes alkalmazkodni mind terepi viszonyok között, mind beltéren.

Getac A140 ipari (rugged) tablet

 

Nem csak kialakításában, hanem méretében is robosztus ipari tablet az A140. Egyedülállóan nagy 14”-os (1366 x 768) IPS technológiájú széles betekintési szögű, magas fényerejű (800 vagy 1000 NIT) kijelző. Választható többféle Intel i5 vagy i7 processzorral, Windows 7 vagy 10 operációs rendszerrel, 4-32GB DDR4 memóriával. Kialakítása során a kisebb testvéreinél is használt technológiákat alkalmazták méret- és teljesítménybeli kompromisszumok nélkül, számos kényelmes funkcióval a hordozhatóságért és rögzíthetőségért.

Durabook termékekkel kapcsolatosan a további részletek tekintetében kérem látogasson el a központi honlap ipari, robusztus tablet termékkategóriájához: LINK
Getac termékekkel kapcsolatosan a további részletek tekintetében kérem látogasson el a központi honlap ipari, robusztus tablet termékkategóriájához: LINK

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!