4.2-Ipari laptopok

Ebben az altémakörben kifejezetten csak a Durabook (1.pont) és Getac (2.pont) robusztus, vagy más néven ipari (rugged/semi-rugged) laptopok, notebookok kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

Az ipari eszközök behatásokkal szembeni védettség (IPxx) tekintetében az alábbi ábra nyújt alapszinten tájékoztatást: LINK

 

1, Durabook ipari fél-robusztus (semi-rugged) és ipari robusztus (rugged) laptopok

Durabook S14I (G2) félipari notebook

A Durabook S14I a legkedvezőbb áron indul és rengeteg, egyedülálló konfigurációs lehetőséget biztosít a belépő (IP53 védettségű) fél-robusztus kategóriában. A teljesítményről a 11.generációs CPU-k gondoskodnak és egyedülállóan a kategóriában diszkrét grafikus kártyával is rendelhető, akár 1db rendelése esetén is. Szintén egyedülállóan masszív felépítést nyújt (4″ szabadesés) a fél-ipari kategóriában. Ezeken felül rengeteg interfésszel rendelkezik, alap például a natív RS-232 port, és a 2+1 video kimenet, de opcionálisan szinte minden lehetséges (2x RS-232, 2x LAN, RFID, Smart Card, PCMCIA Type II, Exrpess Card, Fingerprint). Külön rendelhető az 1000nits-es (sunlight readable) fényerővel (Durabook DynaVue technológia) és az érintőképernyő is mely működik kesztyűben, stylus-sal és természetes csupasz ujjas érintéssel is. Akkuidő ~12óra, mely a 2. akkuval akár ~24órára is növelhető, akár hot-swap cserélhető akkufunkcióval együtt. A rengeteg kiegészítő (irodai dokkoló, autós dokkoló, külső akkutöltő) által tartós és megbízható munkatársává válhat az S14I a mindennapi munkavégzésben.

Durabook S15AB (G2) félipari notebook

Az S15AB a maga 15,6″ méretével hiánypótló és egyedülálló a fél-robusztus ipari laptop kategóriában! A 8. generációs CPU-val szerelt laptop az IP5x védettséggel nem teszi lehetővé, hogy mindenhol helyt álljon, de a könnyű és tartós kivitel (3″ szabadesés), az alap RS-232 port és a Smart Card olvasó, az opciós emelt fényű kijelző (500nits) és a közel 13 órás üzemidő bizonyítja, hogy a félipari notebookok közé tartozik.  Ezen felül akár 2. vagy 3. háttértárral és 4G+LTE modemmel is rendelhető.

Durabook Z14I ipari notebook

A 14″ méretben az egyik legnagyobb! A Z14I egyedülállóan ventilátor mentes (passzív) az ipari notebookok között, mely még nagyobb megbízhatóságot, tartósságot és zajmentességet biztosít az eszköznek. Ezt erősíti még az IP65-ös és a sós-párának is ellenálló kivitel is valamint, hogy 6″ szabadesést is kibír az eszköz.  Alapfunkció az 1000nits-es (sunlight readable) kijelző mint ahogy az akár vastag kesztyűben is működő érintőképernyő is. A Z14I szintén gazdag az interfészekben: a 3db videokimenet, 4db USB port, Smart Card, Express Card54 mellett egyedülállóan rendelkezik alapkiépítésben 2db LAN porttal és 2db RS-232 porttal is.
Ha ez még mind nem lenne elég az alkalmazási feladatban a Z14I további lehetőségeket kínál a bővítő box segítségével (mely a notebook aljára szerelhető). Ezek a
– bővítő modul 2x PCIe kártya számára
– diszkrét grafikus kártya (NVIDIA GTX-1050) bővítő modul
– tárhely bővítő modul, akár 4x2TB SSD tárhellyel (a főgép tárhelyén kívül),
mely közül egy választható.
Ezen felül projekt (darabszám) igény alapján kérhető IP65-ös védettségű csatlakozókkal a notebook hátsó oldalán lévő interfészekhez (katonai felhasználásnak megfelelő M12 vagy MIL-DTL-38999 szabvány szerinti).
A teljeskörű munkavégzés biztosításához különböző kiegészítők (irodai és autós dokkoló, külső akkutöltő, stb) állnak rendelkezésre.

 A további részletek tekintetében kérem látogasson el a Durabook központi honlap robusztus laptop termékkategóriájához: LINK

 

 

2, Getac ipari fél-robusztus (semi-rugged) és ipari robusztus (rugged) laptopok

Getac S410 (G4) félipari notebook

A félipari notebook (IP53 védettség) az elődjéhez képest még masszívabb, karcsúbb és könnyebb, mint valaha, a teljesítményről pedig a 11. generációs Intel Core i3, i5, vagy i7 processzorok gondoskodnak.  A Getac Lumibond 14”-os akár 1000 nits fényerejű kijelző napfényben is jól olvasható, opcionálisan akár kapacitív multi-touch érintőképernyővel is kérhető. Olyan kényelmi funkciók mellett, mint a működés közben cserélhető akkumulátor (2db akku konfigurálása esetén), az S410 olyan biztonsági funkciókat nyújt, mint a TPM 2.0 titkosítási technológia, vagy az érintőképernyős ujjlenyomat olvasás. Dokkolóval járművekbe is könnyen alkalmazható.

Getac V110 (G6) ipari convertible/átalakítható notebook

A 10. generációs Intel CPU-kal szerelt V110 a 11,6”-os kapacitív Lumibond érintőkijelzőjével emelkedik ki a társai közül, amivel akár tabletté is alakítható és élesebb kontrasztokat, jobb olvashatóságot garantál. Az érintőképernyő esőben, kesztyűvel és érintőceruzával is tökéletesen működik. A működés közben cserélhető akkumulátorokkal akár végteleníthető az üzemidő anélkül, hogy le kellene állítani az eszközt. A 4G LTE képes V110-et a magnézium ötvözetből készült vázával és az integrált GPS modullal a túlélésre tervezték, nem véletlenül büszkélkedhet az IP65 minősítés mellett MIL-STD810G és MIL-STD461G katonai standardokkal.

Getac B360 és B360 Pro ipari notebook

A B360 a maga 14”-os kijelző méretével a lehető legrobusztusabb kompakt notebook extrém környezeti adottságok közti felhasználásra. Ellenáll a víznek, pornak (IP65), ütéseknek, a nagymértékű hőingadozásoknak, mindezt a 10. generációs Intel Core i5 és i7 processzorok adta nagy teljesítmény mellett, mégis ventilátoros hűtés nélkül. Elérhető Pro verzióban is ami nagyobb akkuidőt és akár diszkrét grafikus kártyát is biztosít opcionálisan a feladatokhoz.

Getac X500 (G3) ipari (rugged) laptop

A 15,6″-os kijelzőjű, 7. generációs 4 magos Intel i5 és i7 processzoros X500 igazi zászlóshajó, a Getac legnagyobb és legrobusztusabb notebookja. A Turbo Boost dinamikusan változó processzor teljesítmény szabályozás segítségével hatékonyan biztosítja az információk gyors elérését kritikus helyzetben, miközben maximalizálja az üzemidőt. Konfigurálható akár 2db háttértárral is, RAID 0 vagy RAID 1 adattárolással. Egyedüli ipari laptopként biztosítja palettánkon a 102 gombos billentyűzetet (numerikus paddal) és valós magyar billentyűzetkiosztással. Alapesetben jár az 5 éves gyártói garancia a termékhez.

Getac X500 server – robusztus szerver laptop

Az X500 server (az X500-as nagytestvéreként) Xeon processzorral szerelve mobilis és akár 5TB adatot vihetünk magunkkal. Az X500 nyújtotta strapabíró kialakítással és nagy teljesítménnyel, RAID 0, 1, vagy akár RAID 5-ös szintű redundáns adattárolással a maximális biztonságért. Magnézium ötvözet váz gondoskodik az adatok védelméről és IP65 minősítéssel rendelkezik. Egyedüli ipari laptopként biztosítja palettánkon a 102 gombos billentyűzetet (numerikus paddal) és valós magyar billentyűzetkiosztással. Alapesetben jár az 5 éves gyártói garanciát biztosítunk a termékre.

 A további részletek tekintetében kérem látogasson el a Getac központi honlap robusztus laptop termékkategóriájához: LINK


Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!