EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Cégünk csatlakozott a Modern Vállalkozások Programjához, mely a pályázatokon keresztül megvalósuló IT beszerzésekhez ad szakértői segítséget, valamint a garantálja a szállító és megrendelő közötti zavartalan kapcsoaltot.

Mit jelent a Modern Vállalkozások Program?

Minősített informatikai szállítók és termékek adatbázisa

A Program minőségbiztosítása garantálja, hogy a katalógusba kizárólag olyan megbízható, egyedi kedvezményeket kínáló informatikai partnerek csatlakozhassanak,
akik termékeiket is alávetik a program minőségbiztosítási eljárásának, és támogatják az ügyfeleket a pályázatok fenntartási időszakában is.
Az adatbázis lefedi az ország teljes egészét, így az érdeklődők több, mint 1100 szállítónk közel 3000 termékéből választhatnak.
Miért hasznos ez az AXTEK line számára?
A programban részt vevő cégek nagyobb felületet kapnak konferenciák és az egyéb eseményeken, fórumokon, így mi is megoszthatjuk tudásunkat az érdeklődőkkel. Az AXTEK line életében fontos, hogy az ügyfeleinkkel együtt gondolkozzunk, a megoldásainkat is az ilyen együttműködések révén fogalmazzuk meg, ezért kiemelten hangsúlyos minden olyan esemény, ahol a tudásunkat megoszthatjuk és mi is kapunk kérdéseket, megoldandó feladatokat.