EGYEDI IGÉNYEK - AXTEK MEGOLDÁSOK!®

Delta tápegységek az AXTEK line kínálatában

Delta ipari tápegységek CliQ / CliQ II / Chrome / PMC / PMT / PJ sorozat

A tápegységek fontos szerepet töltenek be az applikációkban /gépekben / berendezésekben. Egyszerűen szólva, nélkülük nincs működő rendszer. Ebből a megfontolásból bővítette az AXTEK line Kft. portfólióját, hogy még teljesebb körű kiszolgálást nyújthasson partnereinek.

A Delta cég 1971-es alapítása óta a világ legnagyobb cégei közé nőtte ki magát (a több milliárd dolláros forgalmával). Rengeteg üzletágával sok ipari szegmensben aktívan jelen van. Az ipari tápegységek gyártása is egy (részben) ezek közül, mely nem kis múltra tekint vissza, szinte a kezdetektől fogva. Hogy miért nem hallott esetleg még Ön a Delta (ipari) tápegységekről ? Nos, ez azért lehetséges, mert 2008-ig csak mint beszállító (ODM) más márkáknak, azok „jelvénye” alá/alatt készültek a tápegységek.

2008-tól saját portfólióval jelent meg a Delta az ipari tápegységek területén, mely szinte minden hónapban új taggal bővül, fejlődik. A sokféle alkalmazás specifikus család segít a legjobb típus és egyben a költséghatékony döntés meghozatalában.
Mint a világ legnagyobb (értékesítési adatok alapján), azaz világelső kapcsoló üzemű tápegység gyártó cége, Ön garantáltan jó döntést, hoz ha kipróbálja/beépíti a Delta ipari tápegységeket. Teheti ezt a fentebbi kijelentés garanciájával, a termékek nyújtotta egyedi funkciókkal, és mindenek felett pedig rendkívül méltányos áron juthat hozzá.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Delta ipari tápegységeket képviselhetjük Magyarországon és hivatalos forgalmazását/értékesítését 2013 augusztusától elláthatjuk.

A Delta ipari tápegység termékek elérhetőek az AXTEK line portfóliójában. Részletek tekintetében forduljon hozzánk bizalommal.

A Delta tápegységekről bővebben (link)
Delta ipari tápegységek központi honlapja (link)