Robusztus, ipari tabletek

Ebben az altémakörben kifejezetten csak a robusztus, vagy más néven ipari (rugged) tabletek, tablet PC-k kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

 

1, Ipari tabletek szerényebb CPU teljesítményel általános felhasználási célokra

Getac ZX70 ipari tablet

 

Az egyedülállóan kompakt, mégis erős, 4 magos Intel Atom x5-Z8350 CPU-val szerelt, Android 6.0 operációs rendszerű 7”-os (1280 x 720) ZX70 ipari tablet éppen a megfelelő méretű, hogy bárhová magunkkal vigyük. IPS technológiájú kijelzőjével széles betekintési szöget és – magas fényerejével (580 NIT) – jó olvashatóságot biztosít még erős fényben is. Érintőképernyője akár kesztyűvel, akár esőben is jól használható. Az eszköz GPS, WiFi, Bluetooth, NFC/RFID, 4G LTE képessége és 1D/2D bárkód olvasója is a terepen történő munkavégzést szolgálja a legjobb üzemidő-teljesítménnyel a maga kategóriájában. MIL-STD 810G katonai szabványoknak megfelel és IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Elérhető akár Ex-es (robbanásbiztos területen, Zóna II) verziójú kialakítás is.

Getac MX50 ipari tablet

 

 

Speciális célokra szolgál az MX50. Intel Atom X5 processzorral,  5,7″-os kijelzővel és Android operációs rendszerrel üzemel. Arra lett tervezve, hogy a speciálisan az eszközhöz fejlesztett szoftverekkel extrém körülmények között is garantálja az adataink védelmét. Megfelel a legmagasabb szintű katonai szabványoknak és IP67-es minősítéssel rendelkezik.

Getac T800 robusztus tablet PC

A T800-as az egyik legsokoldalúbb 8,1″ (1280 x 800) 600 nits kijelzővel rendelkező négy magos Intel Atom x7-Z8750 processzorral szerelt ipari tablet, mely a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a robusztusság ellenére rendkívül vékony és könnyű. Teljesítménye révén már komolyabb alkalmazásokat is képes futtatni full Windows 10-es környezetben. Egy darab előre konfigurálható opcionális (soros, Ethernet, Micro SD, bárkód olvasó) kommunikációs foglalat/szlot teszi egyedivé az opcionális 4G képesség, az extra rápattintható akkumulátor és hot-swap (Lifesupport TM) akkucserélhetőségi technológiák mellett.

2, Ipari, rugged tablet PC-k nagyobb teljesítménnyel, komolyabb alkalmazások futtatására is.

Getac F110 ipari (rugged) tablet PC

A legnagyobb (Intel Core i5 – i7) teljesítmény a legkisebb súly és vastagsággal párosulva ipari tablet PC tekintetében, a Getac piacvezető technológiai fejlesztéseinek köszönhetően. A 11,6″ (1366×768) 800nits-es képernyővel a Getac-től megszokott egyedülálló kijelzési (Lumibond TM) technológia által a legkényesebb felhasználási területeken is tökéletesen helytál az eszköz. Dual hot-swap akkumulátor, opcionálisan (előre) konfigurálható kommunikációs szlot (soros, Ethernet, Micro SD, USB, bárkód olvasó), 4G adat kommunikáció teszi tökéletes munkatárssá az F110-et a teljes Windows 10-es operációs rendszer által.

Getac RX10 ipari (rugged) tablet PC

 

Az RX10 kompaktságot és mobilitást nyújt az Intel Core M processzor optimális teljesítményével, Windows 7 vagy 10 operációs rendszerrel és extrém magas töltések közti üzemidővel. 10,1”-os (1920×1200) széles betekintési szögű IPS kijelzővel és IP65, valamint MIL-STD 810G tanúsítványokkal rendelkezik. Támogatott „Hot-Swap” üzem közbeni akku csere, 4G LTE, WiFi, GPS, bár kód és NFC/RFID olvasó. Elérhető RX10H néven antibakteriális bevonatú, könnyen fertőtleníthető orvosi/egészségügyi kivitelben is.

Getac A140 ipari (rugged) tablet PC

 

Nem csak kialakításában, hanem méretében is robosztus ipari tablet az A140. Egyedülállóan nagy 14”-os (1366 x 768) IPS technológiájú széles betekintési szögű, magas fényerejű (800 vagy 1000 NIT) kijelző. Választható többféle Intel i5 vagy i7 processzorral, Windows 7 vagy 10 operációs rendszerrel, 4-32GB DDR4 memóriával. Kialakítása során a kisebb testvéreinél is használt technológiákat alkalmazták méret- és teljesítménybeli kompromisszumok nélkül, számos kényelmes funkcióval a hordozhatóságért és rögzíthetőségért.

A további részletek tekintetében kérem látogasson el a központi Getac honlap ipari, robusztus tablet termékkategóriájához: LINK

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!