Kioszk / POS / Multimédia Panel PC-k

Ezen termékcsoportban főként a címben jelzett területre szánt Panel PC kialakításokat találhatóak meg, melyek alkalmazási területe inkább a minőségi kereskedelmi, vendéglátói, idegenforgalmi felhasználásokra specializálódik. Ettől függetlenül azonban például egy multimédiás/információs Panel PC ugyanúgy alkalmazható ipari környezetbe (az elvárt feltételek teljesülése esetén), ott ahol a megbízhatóság, a tartósság és a hosszú távú elérhetőség/támogatottság alapfeltétel és elvárt.

1, Kioszk, Multimédia  Panel PC-k

A felhasználási területük, mint ahogy elnevezésük is sokrétű, használatos még információs panel PC kifejezés is. Jellemzően nagyobb méretű tükröződésmentes (anti-glare) kijelzőkkel  (15″ -tól felfelé) és a trendeknek megfelelően a “otthoni/kommersz” világon túlra is betörő széles képernyő formátumú megoldások is megtalálhatóak szép számmal. Az ilyen típusú alkalmazásoknak megfelelően sok típusnál megtalálható az integrált hangszóró (mikrofon) és kamera is. A megbízható és a kommersz (~200 nits) megoldásokhoz képest nagyobb fényerővel rendelkező (250- 400 nits) eszközöket a Nexcom és az Axiomtek palettájáról biztosítjuk az Ön számára.

Általános jellemzők (Axiomtek IFO2175, IFO2225, GOT615 családok):
– kijelző méret 17″ (4:3) valamint 15,6 és 22″ (16:9) rezisztív érintőképernyővel
– integrált hangszóró, mikrofon és kamera (IFO sorozat)
– IP 65-ös front oldali védelem
– csak 14mm-es teljesen sík előlapi (zero bezel) LCD panel (GOT615)
– passzív hűtésű (ventilátor mentes) kivitel

Bővebb információt itt talál az Axiomtek információs/multimédiás Panel PC termékeiről: link

Általános jellemzők (Nexcom KPPC és MPPC sorozat):
– kijelző méret 15″ (4:3) kapacitív teljesen sík (zero bezel) érintőképernyővel, (KPPC), valamint 21,5 és 32″ (16:9) különböző érintőképernyő típusokkal (MPPC)
– integrált LPT párhuzamos port (!), KPPC család
– IP 65-ös front oldali védelem
– integrált hangszóró
– passzív hűtésű (ventilátor mentes) kivitel, kivétel KKPC 5852

Bővebb információt itt talál a Nexcom kioszk /multimédiás Panel PC termékeiről: link

Amennyiben itt nem találja a megoldást és kifejezetten digitális tartalomszolgáltatási feladata van, kérjük tekintse meg a digital signage, multimédiás rendszerek kategóriát is.

2, POS (Point of Sales) Panel PC-k

A Nexcom termékeivel és a AXTEK monitorokkal tökéletesen kialakíthatja kereskedelmi egységei POS rendszerét. Legyen szó akár teljes sík felületű front előlapról (IP65-ös védettséggel), kapacitív érintőképernyőről, vagy ventilátor mentes tartós kivitelről, ezek mind megtalálhatóak a POS alkalmazási célra kifejlesztett eszközöknél.

Bővebb információt itt talál a Nexcom kioszk /multimédiás Panel PC termékeiről: link

 

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!