Ipari laptopok

Ebben az altémakörben kifejezetten csak a Getac robusztus, vagy más néven ipari (rugged/semi-rugged) laptopok, notebookok kerülnek felsorolásra. Ha nem olvasta a témával kapcsolatos általános információkat, mérlegelendő jellemzőket, ITT megteheti.

 

1, Getac ipari fél-robusztus (semi-rugged) laptop

Getac S410 G1 és G2 félipari notebook

A félipari notebook kategóriában az új S410 az elődeihez képest még masszívabb, karcsúbb és könnyebb, mint valaha, a teljesítményről pedig a 8. generációs Intel Core i3, i5, vagy i7 processzorok gondoskodnak. Igény esetén választható akár Nvidia GeForce GTX 950M 4GB dedikált grafikus meghajtóval is. Az egyedülálló Getac Lumibond 14”-os akár 1000 nits fényerejű kijelző napfényben is jól olvasható, opcionálisan akár kapacitív multi-touch érintőképernyővel is kérhető. Olyan kényelmi funkciók mellett, mint a működés közben cserélhető akkumulátor, az S410 olyan biztonsági funkciókat nyújt, mint a TPM 2.0 titkosítási technológia, vagy az érintőképernyős ujjlenyomat olvasás. Dokkolóval járművekbe is könnyen applikálható.

 

 

2, Getac ipari robusztus (rugged) laptopok.

Getac V110 G3 ipari convertible/átalakítható notebook

A V110 a 11,6”-os kapacitív Lumibond érintőkijelzőjével emelkedik ki a társai közül, amivel akár tabletté is alakítható és élesebb kontrasztokat, jobb olvashatóságot garantál. Az érintőképernyő esőben, kesztyűvel és érintőceruzával is tökéletesen működik. A működés közben cserélhető akkumulátorokkal akár végteleníthető az üzemidő anélkül, hogy le kellene állítani az eszközt. A 4G LTE képes V110-et a magnézium ötvözetből készült vázával és az integrált GPS modullal a túlélésre tervezték, nem véletlenül büszkélkedhet az IP65 minősítés mellett MIL-STD810G és MIL-STD461G katonai standardokkal.

 

Getac B300 G6 robusztus notebook

A B300 a maga 13,3”-os kijelző méretével a lehető legrobusztusabb kompakt notebook extrém környezeti adottságok közti felhasználásra. Ellenáll a víznek, pornak, sóködnek, ütéseknek, a nagymértékű hőingadozásoknak, mindezt a 8. generációs Intel Core i5 és i7 processzorok adta nagy teljesítmény mellett, mégis ventilátoros hűtés nélkül. Speciális „Night Vision” funkciójának köszönhetően akkor is láthatunk a sötétben, ha mi nem akarunk látszani. A tartósságot és a gondtalan felhasználást az 5 éves gyári garancia biztosítja.

 

Getac X500 G2 és G3 ipari (rugged) laptop

A 15,6″-os kijelzőjű, 8. generációs 4 magos Intel i5 és i7 processzoros X500 igazi zászlóshajó, a Getac valaha volt legnagyobb, legerősebb és legrobusztusabb notebookja. A Turbo Boost dinamikusan változó processzor teljesítmény szabályozás segítségével hatékonyan biztosítja az információk gyors elérését kritikus helyzetben, miközben maximalizálja az üzemidőt. Konfigurálható akár 2db 500GB-os háttértárral RAID 0 vagy RAID 1 adattárolással. 5 éves gyártói garanciát biztosítunk a termékre.

 

Getac X500 server – robusztus szerver laptop

Az X500 server kompakt és mobilis, mégis akár 5TB adatot vihetünk magunkkal az X500 nyújtotta strapabíró kialakítással és nagy teljesítménnyel, RAID 0, 1, vagy akár RAID 5-ös szintű redundáns adattárolással a maximális biztonságért. Magnézium ötvözet váz gondoskodik az adatok védelméről és IP65 minősítéssel rendelkezik. 5 éves gyártói garanciát biztosítunk a termékre.

 

 

 

 A további részletek tekintetében kérem látogasson el a központi honlap robusztus laptop termékkategóriájához: LINK

Bővebb információk és megoldások tekintetében az AXTEK line Kft. szívesen áll az Ön rendelkezésére, keressen bennünket!