Robusztus mobilis eszközök

Speciális terület, speciális igényekkel és funkciókkal. A Getac tökéletes választás mint vezető és a legnagyobb tapasztalattal (majd 30 év) rendelkező innovatív márka a robusztus mobilis eszközök területén. A Getac mellett azonban bátran javasoljuk az AXTEK saját márkás mobilis ipari tableteket is Kína egyik legnagyobb konzumer és ipari gyártó cége és partnerünk által.

Az ipari, mindennapos vagy mostohább felhasználási körülmények tartósabb kialakításokat igényelnek, ezekre a konzumer/otthoni termékek nem vagy csak egy bizonyos limitált ideig tudnak megfelelni. Számos olyan funkció, jellemző van a tartósságon kívül, melyeket csak az erre a célra dedikáltan kifejlesztett eszközök tudnak nyújtani.

Ezek a teljesség igénye nélkül:
1- jellemzően direkt napsütésben is jól olvasható kijelző (min 400nits , sunlight readable >6-700 nits)
2- széles hőmérsékleti tartományú működés
3- csepp-, víz-, por- és ütésállóság ipari standardoknak megfelelően
4- speciális ipari/katonai standardok szerinti megfelelőség és bevizsgálás, pl. akár EX2, robbanásbiztos területre történő alkalmazás, megfelelőség
5- speciális interfészek (pl. soros port, RFID, barcode olvasó, mágnes kártya olvasó, stb.)
6- egész napos használatot biztosító akku kapacitás és/vagy dupla akku hot-swap kialakítás
7- mobilitást, munkát segítő kiegészítő hordozó, töltő és (autós) dokkoló megoldások
8- hosszútávú elérhetőség (min. 4-5 évig gyártott ugyanaz a típus)
9- iparban egyedülálló (Getac 3 vagy 5 év) garancia robusztus mobilis eszközökre

Fontos, hogy tipikusan a hosszútávú 3-5 év üzemeltetési/bekerülési költségek azok (~TCO), melyek alapján vizsgálva a robusztus eszközök szignfikánsabban költséghatékonyabb megoldásnak bizonyulnak a rengeteg plusz és egyedi (iparnak megfelelő) funkciókkal együtt.

Cégünk hivatalos magyar Getac képviselet, melyet sokéves együttműködés és tapasztalat fémjelez. Ebbe természetesen beletartozik a teljeskörű műszaki kompetencia és szerviz bíztosítása partnereinknek, akikkel együtt dolgozunk az évek folyamán.

Részletek tekintetében keressen bennünket!

A részletek tekintetében tovább a Getac és AXTEK robusztus mobilis termékcsoportokhoz: LINK