• Küldetés

    Célunk, hogy legfőképpen az ipari, illetve kereskedelmi (24/7) kialakítású PC, hálózatos, megjelenítéstechnika valamint automatizálási megoldások legszélesebb spektrumát ...
  • EGYEDI igények – AXTEK megoldások! ®

    A mottó, mely nem csak egy jól hangzó szlogen. Reméljük, Ön ezt már portfóliónkra tekintve egyből ...
  • Miért az AXTEK line ?

    Miért minket válasszon a feladataiban, kihívásaiban ? 1. Igyekszünk rendszerben gondolkozni…, hogy Ön ne csak “egy” ...

Az AXTEK line Kft-ről röviden

Az AXTEK line Kft 2012 nyár végi megalapításának az egyik fő inspirációja az volt, hogy a lehető legszélesebb palettát kínáljuk a piaci területen amin tevékenykedünk (portfólió lejjebb).  Mindezt azért, mert ez ritkaságnak számít,  illetve egy elégedett Partner azt várja el, hogy lehetőleg teljes körű kiszolgálást, támogatást kapjon. Ez és a mintegy 15 éves ipari (automatizálási és irányítástechnikai) tapasztalat a garancia arra, hogy Ön mindig megoldással a kezében távozzon tőlünk.
Cégünk a lentebbi márkák és azok termékeinek magyarországi közvetlen márkaképviseleteként funkcionál (némelyiknél ez folyamatban), azaz nem viszonteladói vagy disztribútorai vagyunk az adott gyártó cégeknek, márkaképviseletként igyekszünk ezen felül a legmagasabb hozzá adott értéket (szakértelmet) és plusz szolgáltatásokat nyújtani a legjobb kondíciók által.

A hivatalos márkaképviseletek, gyártók kiválasztásánál fontos szempont volt (és alapos piackutatás előzte meg), hogy területükön olyan professzionális és az élvonalban levő gyártókat képviselhessünk, melyek egyedi  megoldásokat, kialakításokat is felvonultatnak a palettájukon. Ezért is talál palettánkon több gyártót, mert célkitűzéseinket nem is tudja lefedni egy-két képviselt gyártó. Illetve igyekszünk – a szabadságot meghagyva Önnek – sokszor házon belül akár két-három alternatívát is kínálni (és nem “ráerőltetni” Önre egy adott típust egy márkától). Ez Önnek a választás nyugalmát és egy-kézből történő kiszolgálást jelent, nekünk meg elégedett, visszatérő ügyfélt.

Portfóliónk, Profilunk:

– ipari embedded, barebone, rackes PC technika
– ipari Panel PC megoldások
– egykártyás SBC, SOM  PC-k, CPU kártyák
– ipari PC alaplapok, házak kiegészítők
– ipari (speciális) és kereskedelmi (24/7) monitorok, nagy fényerejű LCD megjelenítők
– robusztus mobil PC technika (laptop, tablet, …)
– katonai célú/felhasználású PC és megjelenítás technika
– hálózatos (Ethernet) és kommunikációs M2M/router termékek (vezetékes és vezeték nélküli)
– interfész megoldások (tápegységek, szünetmentes UPS kialakítások, konverterek, gateway-ek, soros átalakítók, repeaterek, jelillesztők)
– automatizálási termékek (I/O rendszerek, PC I/O kártyák, Programozható Vezérlők /PAC/, stb…)
– ipari szilárdtest memória termékek, DRAM, SSD, SATADOM, mSATA, stb… termékek

Magyarországi márkaképviseleteink:
AGL (Applied Green Light)
Axiomtek
Delta (Power Supply Units)
FSP (ipari PC /IPC/ tápegységek és UPS kialakítások)
Getac
ICP DAS
Innodisk
Inhand Networks
Vecow

Minden esetben hivatalos és közvetlen kapcsolatban vagyunk a gyártóval, mint a termékek/megoldások magyarországi forgalmazója. Ha az általunk képviselt márkák tekintetében szimpatikus Önnek valamely termék vagy megoldás akkor a közvetlen és direkt mo-i kapcsolatot keresve jó helyen jár.
A képviselt cégek tekintetében fontosnak tartjuk a folyamatos támogatást és kapcsolattartást, mely elengedhetetlen a hatékony és gyors szerviz biztosítása érdekében.